Mob: 091 534 85 81
Naručite knjigu
"100 hvatskih lidera"!

Booking govornika

Dopustite nam pronaći pravog
govornika za Vas
. Molimo ispunite
formu sa vašim podacima:


Postani govornik

Cijenimo Vašu želju da budete izlistani na našoj stranici i postanete dio govorničog i talent tima Motivacijskog govornika.

Nakon što napravimo pregled Vaše prijave kontaktirati ćemo Vas u roku od 9 dana. Ukoliko postoji interes za Vašim programom zatražiti ćemo od Vas dodatne video materijale i potom se dogovoriti za termin probnog predavanja. Objava na stranici se naplaćuje, ali ne naplaćujemo pregled Vaše prijave.

Ukoliko želite postati govornik imate potencijala, znanja i pokrivate aktualne teme, ali nemate velikog iskustva u nastupu pred auditorijem, to nije prepreka jer Vas iskusni tim Motivacijskog govornika kroz dvodnevni trening snaži i usavršava Vaše govorničke i prezentacijske vještine.

Napomena: Motivacijski govornik nije ekskluzivni zastupnik govornika niti izvođača. Govornici koji su objavljeni na ovom webu predstavljaju izvor i pregled informacija za naše klijente koji su organizatori evenata, sastanaka, teambildinga, godišnjih konferencija i skupova ili ostali kupci talenata. Cilj stranice je pružiti široku paletu dostupnih govornika i ostalih talent opcija.

Vaši podaci:

              
              
              
              
              
              
              
              
              
              
              
              
              
              
              
              
              
              
              
              
              

Vaše kontakt informacije: