Mob: 091 534 85 81
Naručite knjigu
"100 hvatskih lidera"!

Booking govornika

Dopustite nam pronaći pravog
govornika za Vas
. Molimo ispunite
formu sa vašim podacima:


Što nudimo

Motivacijski govornik jest burza govornika. Naš je tim pomogao velikom broju uglednih tvrtki i organizacija te im osigurao govornike visokog profila za korporativne događaje, ali i za širok raspon funkcija uključujući godišnje konferencije i skupove, gostujuća predavanja, sajmove, obilježavanje godišnjice kompanije, lansiranje proizvoda ili marketinške kampanje.

Naša opsežna baza govornika uključuje velik broj kategorija govornika i tema te tipova govornika za različite događajeposlovni govornici, motivacijski govornici, sportaši, najprodavaniji autori ili olimpijci.

Neovisno o Vašem budžetu ili temi govora, možemo Vam predložiti i pokazati popis jedinstvenih govorničkih i zabavnih ideja usklađenih s Vašim potrebama.

Niste još radili s burzom govornika ili agencijom za bookiranje talenata?

Što mogu očekivati od Booking procesa?

  1. Najprije ćete biti spojeni sa specijaliziranim agentom iscrpnoga iskustva te znanja vezanog za Vaš specifičan zahtjev za govornikom - talentom. Agenti će Vas potom kontaktirati kako bi dobili više informacija i detalja vezanih za vaš događaj, uključujući Vaše zadatke, ciljeve i očekivanja.
  2. Potom će naši agenti razviti ideje koje su usklađene s Vašim zahtjevima.
  3. Kada se odlučite suziti svoj izbor, možemo provjeriti dostupnost, potvrditi cijenu, dogovoriti konferencijski poziv i potom ćemo Vam poslati čvrstu ponudu zasnovanu na odabiru govornika - talenta po Vašem izboru.

Koliko košta bookiranje poznatih osoba za pojavljivanje i govornički angažman?

Radimo s poslovnim, motivacijskim i keynote govornicima, umjetnicima i glazbenicima u svim cjenovnim razredima. Općenito je pravilo da počinjemo s iznosom od 5.000 kn. Cijene se mogu znatno razlikovati jer ovise o velikom broju čimbenika poput lokacije, rasporeda, broja sati angažmana te ponude i potražnje. Bilo bi dobro da s Vašim booking-agentom podijelite što je moguće više detalja o samom događaju.

 


Naši stručnjaci vode brigu o svim aranžmanima vezanim za bookiranje govornika ili talenta, a naš je cilj napraviti što je moguće profesionalniji i uspješniji booking oslobođen stresa za naše klijente, neovisno o tome koliko je velika ili mala vizija njihova budžeta.

Mi smo booking-agencija koja nudi potpunu uslugu za sve Vaše govornike, javne osobe i potrebe od poznatih javnih govornika i gostiju predavača do voditelja vrhunskih seminara, keynote govornika na konferencijama i govornika nakon večere. Naša govornička burza radi sa širokom lepezom profesionalnih, keynote, poslovnih, umjetničkih i motivacijskih govornika.

Jednom godišnje u studenom organiziramo OTVORENI MOTIVACIJSKI SEMINAR na kojem Vam predstavljamo TOP 10 naših najtraženijih govornika u protekloj godini.

Obratite se Motivacijskom govorniku danas kako biste saznali što nas čini Vašom burzom govornika.